Neem direct contact op, bel +31 174 519 380 of mail operations@vanderhaas.nl
Neem direct contact op, bel +31 174 519 380

Transport

Transportbedrijf Joh. van der Haas B.V. heeft zich gespecialiseerd in vervoer, distributie, groepage en logistieke afhandeling van jonge planten, sierteelt- en boomkwekerijproducten.

Kwintsheul (Nederland), Lochristi (België) en Bauersbach (Duitsland) vormen ons distributienetwerk waar vanuit onze vervoersstromen plaatsvinden. Wij vervoeren naar de Benelux-landen, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Of het nu gaat om groepage, distributie of volle ladingen, voor ons team is het een uitdaging om zich voor meer dan 100% in te zetten.

Op- en overslag

Van der Haas beschikt over op- en overslag faciliteiten in drie landen:

  • Kwintsheul 2295 RZ Nederland
  • Lochristi B-9080 België
  • Bauersbach D 74635 Duitsland

Vanuit deze vestigingen bieden wij alle mogelijkheden van laden, lossen en transport van jonge planten, sierteelt- en boomkwekerij producten. Alle vestigingen over CC karren, Europallets. Wij bieden de mogelijkheid aan voor centraal verzamelen/sorteren van “plantenfusten”.

Track & Trace

Als klant van Van der Haas heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van track & trace. Hiermee kunt u de status van uw transportorders online volgen. Binnen een paar klikken is het ook mogelijk om transportorders aan te maken en te versturen.

Als klant kunt u een eigen gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen om van deze dienst gebruik te maken.

www.vanderhaas.nl/tracking/