Neem direct contact op, bel +31 174 519 380 of mail operations@vanderhaas.nl
Neem direct contact op, bel +31 174 519 380

Ons bedrijf

Transportbedrijf Joh. van der Haas B.V. is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in internationaal transport, distributie, groepage en de logistieke afhandeling van planten. Vanuit 3 vestigingen in West-Europa verrichten wij onze diensten.

Van der Haas beschikt over een team van ervaren, gemotiveerde medewerkers. Goede communicatie tussen chauffeurs, medewerkers en directie vormt de basis van het succes van Van der Haas. De directe betrokkenheid van een ieder bij het bedrijf geeft het gevoel te werken bij een echt familiebedrijf.

Door vooruitstrevend te denken en doen heeft het bedrijf in de afgelopen jaren bewezen voor velen de juiste partner te zijn. Gesteund door een team van meer dan 50 medewerkers kunnen we zeggen dat we trots zijn op ons bedrijf.

Geschiedenis

1954
Oprichter Johan van der Haas hield zich bij de start van zijn bedrijf voornamelijk bezig met het vervoer van agrarische producten. Na eerst met paard en wagen te zijn gestart volgde als snel de eerste vrachtwagen welke overigens als brandstof gas verbruikte.
1994
Na 40 jaar zijn bedrijf te hebben gerund draagt oprichter Johan van der Haas zijn bedrijf over aan de volgende generatie. Het bedrijf werd voortgezet door de tweede generatie, welke met 4 personen de directie van het bedrijf vormt.
1997
Uitbreiding van het bedrijf in België. Daar werd een bedrijf overgenomen welke ook gespecialiseerd is in het vervoer van planten, het huidige Joh. van der Haas N.V. te Lochristi (nabij Gent). Dit om op efficiënte wijze nog meer lading naar de juiste bestemming te vervoeren.
2006
De plantendivisie van A. Visbeen & Zn. wordt aan het Nederlandse bedrijf toegevoegd. Hiermee werd de specialisatie van distributie en groepage van sierteeltproducten naar Engeland sterk uitgebreid.
2009
Na 55 jaar in Delft te zijn gevestigd verhuisde het bedrijf naar industrieterrein “Westerlee” in De Lier. Op deze huurlocatie beschikte van der Haas over 1500m2 overslaghal met 5 laad-, losdocks. Dit in combinatie met een nieuwe ruime kantoorruimte was weer een stap voorwaarts in de bedrijfsvoering.
2013
In dit jaar werd er een overeenkomst gesloten tot samenwerking met van Velthoven Transport uit Kwintsheul. Deze overeenkomst leidde ertoe dat Transportbedrijf Joh. van der Haas verhuisde van “Westerlee” De Lier naar industrieterrein Bovendijk 30 in Kwintsheul, centraal gelegen in het Westland. Voor Van der Haas betekent dit een uitbreiding van de overslag activiteiten Joh. van der Haas beschikt in Kwintsheul over 12 laad-, losdocks.

Onze vloot

Het wagenpark van Transportbedrijf Joh. van der Haas B.V. bestaat uit modern materiaal uitgerust met de modernste technieken, waaronder: telefoon, black-box, track en trace, temperatuurlogging, navigatie en datacommunicatie. Verder zijn onze wagens voorzien van het gewenste comfort zodat de reis voor zowel de vervoerde producten als de chauffeurs veilig en betrouwbaar kan verlopen.

Omdat de wensen van het vervoer en milieu steeds specifieker worden zijn alle wagens zo uitgerust dat de producten onder constante temperatuur gehouden worden, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Wij gebruiken dan ook alleen carrosserieën en koel- en verwarmingsmachines welke voldoen aan de zwaarste normen. Tevens beschikken al onze wagens, aanhangers en opleggers over een laad- en losklep.

Van der Haas kiest ervoor te investeren in de toekomst. Jaarlijks worden dan ook een aantal bedrijfsvoertuigen vervangen. Van der Haas tracht dan ook te werken met bedrijfsvoertuigen welke voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van milieu en emissiewaarden.

Wij beschikken (incl. charters) over een veertigtal voertuigen: voorwagens met aanhangwagens en trekkers met opleggers.