Neem direct contact op, bel +31 174 519 380 of mail operations@vanderhaas.nl
Neem direct contact op, bel +31 174 519 380

Nieuws

Honderdste DAF voor Joh. van der Haas BV

EINDHOVEN – Recentelijk ontving Transportbedrijf Joh van der Haas B.V. de sleutels van haar honderdste DAF voor het hoofdkantoor van DAF Trucks in Eindhoven. Deze mijlpaal werd bereikt in het jaar waarin het bedrijf ook haar 70-jarig bestaan viert.

Toen Johan van der Haas in 1954 besloot als vrachtrijder zelfstandig verder te gaan, was dat de start van het transportbedrijf Joh. van der Haas. Het vervoer bestond uit agrarische producten afkomstig van de land- en tuinbouw.

In de aanvang werd er nog gewerkt met paard en wagen, maar medio jaren ’60 werd de eerste DAF aangeschaft. Deze DAF werd aangeschaft bij DAF dealer Blansjaar, die later opging in het huidige BLOM-DSW. Daarmee was de basis gelegd voor een langdurige relatie die tot op de dag van vandaag voortduurt.

In 1994 besloot Johan van der Haas samen met zijn vrouw het kalmer aan te gaan doen en droeg het stokje over aan de volgende generatie. Het bedrijf groeide verder met een vestiging in België en ook het wagenpark nam toe. Ook specialiseerde het bedrijf zich ondertussen in transport voor de tuinbouw en de sierteelt.

Om deze transporten betrouwbaar en volgens de nieuwste eisen uit te kunnen voeren wordt het wagenpark up to date gehouden door jaarlijks een aantal voertuigen te vervangen. De decennia lange betrouwbare relatie met DAF en BLOM-DSW heeft het mogelijk gemaakt dat nu het honderdste DAF voertuig aan de vloot is toegevoegd. Tijdens een speciale overhandiging werd deze mijlpaal gevierd tijdens een bezoek van de voltallige directie aan DAF Trucks in Eindhoven.