Neem direct contact op, bel +31 174 519 380 of mail operations@vanderhaas.nl
Neem direct contact op, bel +31 174 519 380

Nieuws

Van der Haas Transport Track&Trace App

Om onze opdrachtgevers en losrelaties een nog betere service aan te bieden, is bij Van der Haas Transport een App ontwikkeld om real-time inzicht te geven in de orders. Met deze App kunnen zowel opdrachtgevers als losrelaties volgen wat de verwachtte aankomsttijd is.

Naast het volgen van orders is het voor opdrachtgevers ook mogelijk om binnen een paar klikken orders aan te maken en te versturen. Deze orders komen binnen een paar seconden binnen in ons Order Management systeem. Naast een snelle en effective manier van orderen, zorgt dit ook voor een minimale kans op fouten. De opdrachtgever ziet zijn eigen klanten en kan hiernaast ook zoeken op klantcode. Als deze bekend is wordt deze direct mee verstuurd als laad- losreferentie.

Op de volgende pagina zijn screenshots afgebeeld van de App zichtbaar voor een opdrachtgever. De App is simpel maar effectief, precies wat er verwacht wordt in onze sector. De App is beschikbaar voor Android en iOS apparaten en te downloaden via de de stores onder de naam ‘Van der Haas’.
Hiernaast is de applicatie ook te benaderen via de webbrowser, namelijk via: www.orders.vanderhaas.nl. Hierdoor kan de opdrachtgever zowel via internet als via telefoon of tablet zijn orders invullen of volgen.

Met deze App speelt Van der Haas Transport in op de digitalisering van de logistieke sector, en de service richting de klanten te verbeteren. Door transparantie te geven over de leveringsdata kunnen klanten gemakkelijk zien wanneer hun order binnen zal komen en zal dit leiden tot efficiency in de goederenstroom.
Losrelaties dienen een e-mailadres in te voeren die in ons Transport Management Systeem gelinked is aan een losrelatie. Dit e-mail adres zal dan inloggegevens krijgen voor de App en kan zo zijn orders volgen.

Opdrachtgevers kunnen dit doen middels een mail naar app@vanderhaas.nl. Hier kunt u ook terecht voor alle vragen tbv deze app.